Jún 1, 2011 | In: Tlačové správy

Etarget so zásahom na viac ako 2 milióny Slovákov

Spoločnosť Gemius uskutočnila meranie na základe čoho vyhodnotila, že reklamná  sieť Etarget má reach 91 % internetovej populácie.

To znamená, že reklamné odkazy sa každý mesiac zobrazia viac ako 2 miliónom Slovákov, čo predstavuje takmer polovicu celej populácie (42,3 %).

„Reklamné odkazy Etarget sa na Slovensku zobrazujú na stránkach ako Sme.sk, Zoznam.sk, Trend.sk a stovkách ďalších. Práve preto patríme medzi médiá s najvyšším reachom, či už ho porovnáme s televíziami alebo tlačenými médiami. Na internete dokážeme na Slovensku osloviť najviac ľudí,“ hovorí Martin Kováč, Country Manager, Etarget Slovensko.

Mesačne Etarget na Slovensku zobrazí viac ako 2 miliardy inzerátov od takmer 8 000 klientov na vyše 1 200 internetových stránkach.

O spoločnosti Etarget

Etarget je už od roku 2002 poskytovateľom cielenej reklamy na internete. Spoločnosť pôsobí na Slovensku, v Českej republikeMaďarskuRumunskuSrbsku, BulharskuChorvátskuPoľskuRakúsku. Našim klientom ponúkame cielenú reklamu na internete na viac ako 1 200 slovenských stránkach.

pošli na vybrali.sme.sk Páčil sa ti článok? Tak ho pošli, alebo mu pridaj hlas na vybrali.sme.sk

Comment Form

O mne

Marketér, lektor, bloger, mudrlant a zanietenec do Facebooku. Články na tomto blogu vyjadrujú moje osobné postoje. Kontakt: michal(at)chbs.sk

Zaujímavé odkazy

Využívate bartrový obchod? Zaregistrujte sa na Bartrujeme a pridajte sa ku firmám, ktoré majú záujem o bartrový obchod.